Konviktet e mjekesise

Konviktet e Mjekesise – Informacion mbi konviktet

Posted on by

Ky artikull do t’ju shërbejë për të mësuar më shumë mbi konviktet e mjekësisë dhe specifikat që ka jetesa në këto konvikte. Nëpërmjet këtyre informacioneve ju do të arrini të vendosni nëse do të jetoni në konvikt apo jo. Mbi kushtet dhe shërbimet e ofruara: Dhomat janë kryesisht me kapacitet 3 veta,por ka dhe disa…

Konviktet ne Qytet Studenti

Konviktet e Qytet Studentit – Informacion mbi konviktet

Posted on by

Njoftim: Informacioni do të përditësohen vazhdimisht. Shënim: Dhomat që gjenden në foto gjenden vetëm tek godina 11, 12, 6. Godinat e tjera nuk janë aq të mira. Dhomat janë kryesisht per 2 ose 3 studentë, ndërkohë që ka edhe dhoma ku mund të jetojë vetëm një student i vetëm por duhet folur me sekratrinë për…

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2021

Posted on by

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore 2021. Diku tek 34 mijë maturantë janë testuar për njohuritë e tyre mbi temën e gjuhës shqipe dhe letërsisë. Tashme maturantëve u kanë mbetur edhe vetëm 2 provime, për të mbyllur kështu provimet e maturës shtetërore, të cilat konsiderohen si provimet më të rëndësishme të…

Meso Gjermanisht A1

Meso Gjermanisht A1

Posted on by

[contact-form-7 id=”24033″ title=”Kurs Gjermanisht”] Meso Gjermanisht A1 Ju mund te mesoni gjermanisht ne nivelin A1, A2, B1, ose B2, direkt nga shtepia juaj! Ne ofrojme kurs gjermanisht online per te gjithe ata qe duan te mesojne dhe qe kane deshire te mos lodhen per te mesuar! Kurset tona ju mund t’i ndiqni direkt nga komoditeti…

eskisehirescort.asia - dinamobet.club -
sekabet.club
-

matbet.club

- cratos casino giriş -

nakitbahis giris

- kolaybet güncel giriş -
maltbahis giriş
- akcebet