Publikohen notat e provimeve te matures 2023, sesioni i vjeshtes
auto_testi_i_matures_-_14_qersho

Publikohen notat e provimeve te matures 2023, sesioni i vjeshtes

Më poshtë mund të kontrolloni notën tuaj në provimet e maturës të sesionit të vjeshtës.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
07 September, 2023

Rezultatet, MSH 2023, Sesioni i dytë

- Rezultatet e provimit, Gjuhë e huaj (D3)
- Rezultatet e provimit Gjuhë shqipe dhe Letërsi (D1).
- Rezultatet e provimit të Matematikës (D2).
- Rezultatet e provimeve me zgjedhje (Z).


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr