pergjigjet-sakta-gjuhe-letersi

Pergjigjet e sakta te provimit te gjuhes shqipe dhe letersise, matura shteterore 2023

Më poshtë do të gjeni përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, të zgjidhura nga ekipi ynë. Pasi të publikohen skemat e vlerësimit do përditësojmë këtë postim.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
07 June, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:34 p.m.

PERDITESIM:

Eshte publikuar skema zyrtare nga QSHA. Me poshte gjeni skemat e variantit A dhe B.

Skema e vleresimit_Gjuhe Shqipe dhe Letersi gjimnaz_Varianti A_MSH 2023

Skema e vleresimit_Gjuhe Shqipe dhe Letersi gjimnaz_Varianti B_MSH 2023


PERDITESIM:

Skema e vleresimit te provimit te gjuhes shqipe dhe letersise, Varianti A, na eshte derguar nga nje korigjues. Skemen mund ta gjeni ketu:

IMG_0434

IMG_0435

IMG_0436

IMG_0437

IMG_0438

IMG_0439

IMG_0440


Më poshtë do të gjeni tezën e zgjidhur nga ekipi i PortaliStudentor.al. Vini re që disa ushtrime i kemi lënë bosh për shkak të limitit kohor që kemi pasur si edhe për të mos ju dhënë ide të gabuar rreth zgjidhjes së saktë të tezës.

Në momentin që publikohen skemat e vlerësimit reale do ta përditësojmë këtë postim.

IMG_0396

IMG_0397

IMG_0398

IMG_0399

IMG_0400

IMG_0401

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr