image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akade…
Mbështetur nga:
None

A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akademik?

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
Aug. 5, 2020, 2:33 p.m.
Ministria e Arsimit ka vendosur që viti i ri shkollor 2020-2021 di të nisë më 14 shtator. Por si do të zhvillohet mësimit? Deri më tani nuk ka një vendim të prerë, pasi zhvillimi i orëve të mësimit do të varet nga numri i të prekurve me koronavirus. Për këtë arsye deri më tani janë propozuar tre alternativa: zhvillimi i mësimit online, për këtë arsye në RTSH Shkollë, është duke bërë regjistrimin e të gjitha lëndëve. Por nëse numri i të prekurve me koronavirus ulet, mund të bëhet një alternim midis paraqitjes së nxënësve në shkolla dhe mësimit online. Deri më tani një gjë është e sigurt, nxënësit në 14 shtator nuk do të kthen 100 % në bankat e shkollave”. Mësimi online ishte një proces i lodhshëm për nxënësit dhe prindërit. Kjo metodë mësimdhënie nuk është mbështetur prej tyre. Burimi: TOP CHANNEL

Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtetërore
Lexo Tani
image
Universiteti i Mjekesise, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Lexo Tani
image
Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shteterore 2020
Lexo Tani
image
Pyetjet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë të pasakta! Lexoni analizën e pedagogeve...
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore