image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Faqja Kryesore - Portali Studentor
Mbështetur nga:

Portali Studentor - Matura Shteterore 2022

Lajmet e fundit

Kategoritë e postimeve

Video shpjeguese

Postimet e fundit

Hr - Niveli 1

J

Pershendetje
Nese ka kuota ne raundin e trete a ulet mesatarja per stomatologji dhe farmaci?

Bëhu i pari që e pëlqen! 0 komente
Erisa 123 - Niveli 1
S'ka bio

Pershendetje,
si behet rangimi i studenteve te pranuar ne 3 raunde ?
Sepse disa nxenes te kosoves ende nuk kemi mbaruar me njehsim te dokumenteve dhe na duhet te aplikojme me raundin e 2 te ?

Bëhu i pari që e pëlqen! 0 komente
user23 - Niveli 1

>>

Me mesatare 9.51 ( e di qe eshte nje pyetje klishe) sa jan shancat per Farmaci ose stomatologji

Bëhu i pari që e pëlqen! 1 koment
Im Is - Niveli 1
S'ka bio

Pershendetje ,
nese nuk kemi ber vitin e 3 te fizik llogariter mesatarja e tre viteve vit1+vit2/3 apo ndryshe

Bëhu i pari që e pëlqen! 1 koment
x - Niveli 2
S'ka bio
Elsa Lleshi

Pse me del keshtu?

Bëhu i pari që e pëlqen! 0 komente
x - Niveli 2
S'ka bio

Nese hedh arkitekturen si deg tek preferencat dhe del jeshile sj per procedohet pastaj?Apo ska mundesi te dal jeshile se eshte me konkurim?

Bëhu i pari që e pëlqen! 1 koment
x - Niveli 2
S'ka bio

Cfare dege me duhet te hedh qe te kem lidhje me sektorin e reklamimit?

Bëhu i pari që e pëlqen! 1 koment
Xhovana Sadikaj - Niveli 3
S'ka bio

Pershendetje! Kur mbyllet faza e regjistrimit ne universitet per raundin e pare? Dhe nqs nuk ke mundesi te regjistrohesh ne raundin e par a i ke po te njejtat deg qe ke kapur ne raundin e par te vlefshme per raundin e dyt apo digjen deget?

Bëhu i pari që e pëlqen! 1 koment
Hr - Niveli 1

J

A mund te kap laborante infermieri imazheri ose farmaci me vkm 8.58

Bëhu i pari që e pëlqen! 3 komente
Sunabe Sunniva - Niveli 1
S'ka bio

Pershendetje!
A ka ndonjë informacion se cfare jane listat paraprake qe dalin ne fund te gushtit?

Ndryshuar para 11 ditësh
Bëhu i pari që e pëlqen! 6 komente
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore